nubes dispersas
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.44°
13°

Un lladre apunyala un home de 70 anys a casa seva per robar-hi i fuig en un taxi

La ganivetada seccionà la medul·la espinal de la víctima

Pedro C.C., un veí de Palma de 70 anys, va ser apunyalat a l'esquena el dimecres vespre a la seva casa de Son Armadans. La Policia Local de Palma continua la recerca del delinqüent, una recerca que s'inicià poc després dels fets.

Pedro C.C. i la seva esposa miraven la televisió passades les deu i mitja del vespre. En un moment donat l'home es dirigí a la cuina. La seva dona sentí crits procedents d'allà i quan s'hi presentà descobrí el lladregot. El seu marit era estès a terra. Havia rebut dues ganivetades. La primera li seccionà la medul·la espinal, i la segona afectà el costat dret de l'esquena.

El delinqüent en veure's sorprès l'amenaçà i li exigí doblers. En un principi la dona li oferí joies, però ell les rebutjà i digué que només volia doblers. La dona li donà 10.000 pessetes en dos bitllets i el lladre s'escapà en un taxi.

La Policia Local de Palma i una ambulància acudiren al lloc dels fets, en el carrer Alferes Cerdà. Una vegada coneguts els fets, els funcionaris policials iniciaren la recerca del lladregot. A darrera hora d'ahir aquesta encara no havia donat fruit.

El 092 disposa de la descripció física del sospitós, aportada per tres testimonis accidentals i per la dona de la víctima. Dos dels testimonis són un home i una dona que es trobaven a l'interior d'un vehicle estacionat en un carrer de Son Armadans, i que veieren com al sospitós li caigué un ganivet de la butxaca. Els semblà que l'home fugia precipitadament i intentaren seguir-lo, però li perderen la pista en el carrer Camilo José Cela. L'altre testimoni és el taxista que acompanyà el sospitós fins a la Porta de Sant Antoni. Aquest explicà que l'home li pagà el viatge amb un bitllet de 5.000, i que en portava un altre a l'altra mà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.