cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Els pescadors mostren la preocupació per la manca d'amarraments a Mayol

El conseller visità diversos col·lectius de les viles de Sóller i Fornalutx

El conseller d'Agricultura del Govern Balear, Joan Mayol, va visitar ahir els municipis de Fornalutx i Sóller per tal de reunir-se amb diferents col.lectius i també els responsables municipals, entre ells els pescadors, que li manifestaren la seva preocupació per la manca d'amarraments.

La visita es va iniciar a primera hora al matí a Fornalutx, on es va entrevistar amb el batle, Andreu Barceló, i alguns regidors, els quals sol.licitaren ajuda a la Conselleria per dur a terme millores en camins agrícoles i per als cítrics, per donar-los més sortides. Igualment, el conseller es va comprometre perquè un funcionari de la Conselleria es desplaçarà un cop a la setmana a Fornalutx per atendre les peticions dels pagesos i treballadors del camp de la vila.

Acabada la visita a Fornalutx, el conseller es desplaçà cap a Sóller, on fou rebut pel batle, Joan Arbona, i el regidor d'Agricultura, Antoni Femenies, i el director del Taller Ocupacional, Tomàs Arbona, ja que aquest centre fou el primer punt de visita, concretament el lloc de venda Fet a Sóller, ubicat a l'estació del Tren. Allà va poder assaborir, entre altres coses, les confitures elaborades pel Taller Ocupacional. Els seus responsables sol.licitaren la col.laboració de la Conselleria per tal de promocionar les confitures quant a qualitat, de les quals cada dia hi ha més demanda, i també per poder modernitzar el sistema d'elaboració d'aquest típic producte, del qual en els dos darrers anys s'han elaborat 6000 pots.

Posteriorment, el conseller es va dirigir a la Cooperativa Sant Bartomeu, on fou rebut pels responsables del Sindicat de Regants, que el portaren a visitar les reformes que s'han anat fent per a la reforma de les síquies.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.