muy nuboso
  • Màx: 26°
  • Mín: 23°
26°

El batle diu que «ampliant la LEN han passat el mort a l'Ajuntament»

Miquel Ferrer no té clar que la nova llei aturi el golf d'Alcanada

La «impressió» del batle d'Alcúdia, Miquel Ferrer (UM), de l'ampliació de la Llei d'Espais Naturals (LEN) és que «tots els parlamentaris han volgut quedar bé i passar el mort a l'Ajuntament».

Ferrer respongué així al portaveu de l'oposició, Miquel Ramis (PP), quan aquest li demanà si l'equip de govern d'Alcúdia (UM-PSOE) tenia la intenció d'impugnar l'acord adoptat pel Parlament. Cal recordar que a l'hora de modificar la LEN, el PP, a través de José María González Ortea, considerà «absurd» que l'ampliació de l'Anei d'Alcanada abraci un camp de golf que disposa de tots els permisos i que ja té avançada la construcció.

En la sessió plenària d'ahir, Ramis insistí en aquesta qüestió. Així, constatà que malgrat la modificació de la LEN «es manté l'interès social del camp de golf», i passà a acusar l'equip de govern d'haver «incomplit» el conveni signat amb el promotor del camp de golf. Sembla que, amb anterioritat, l'Ajuntament d'Alcúdia havia acordat realitzar la conducció de les aigües depurades fins a les instal·lacions esportives.

«Per què s'ha suprimit la conducció d'aigua depurada fins al camp de golf d'Alcanada? Segons el conveni signat, s'han de dur les aigües depurades fins a Alcanada. Que no sabeu què feis o estau desllorigats? Suprimir expressament la conducció és de bojos», sentencià ahir Ramis.

Després d'aquesta encesa intervenció, el batle explicà que des de l'equip de govern entenen que qui ha de fer l'obra de conducció, en tot cas, ha de ser el promotor i no l'Ajuntament. «Nosaltres estam per complir la llei "assenyalà Ferrer". No seria massa aventurat pensar que si el promotor no pot fer l'hotel d'Alcanada tampoc no li interessi continuar amb el camp de golf. Davant aquesta situació tan dubtosa, l'Ajuntament ha optat per reservar-se».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.