nubes dispersas
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
22°

Matas implica els joves del PP en la tasca de renovar i centrar el partit

El congrés de Noves Generacions elegí ahir Malén García com a nova presidenta

Malén García és la nova presidenta de Noves Generacions del Partit Popular (PP) a les Illes Balears després de resultar elegida com a tal en el VII congrés regional de la branca jove d'aquesta formació política, realitzat ahir en el Teatre Municipal de Palma. Amb la presència de destacats dirigents populars (Jaume Matas, Catalina Cirer, Pere Rotger, Antoni Pastor, Carme Feliu, Jaume Font, Catalina Sureda, Josep Juan Cardona i José Ramón Orta, entre d'altres), Malén García estrenà el seu càrrec en substitució de José Manuel Ruiz. La nova presidenta obtingué el suport de 110 dels 130 vots dels compromissaris (20 en blanc i 1 nul).

Sota el lema «Amb més força que mai», Malén García, ja com a presidenta electa, es dirigí als presents per agrair el suport rebut i per garantir el treball i la dedicació de Noves Generacions a favor del PP. García, que serà acompanyada per Joan Simonet com a secretari general, volgué destacar que els membres de Noves Generacions representen el 10 per cent de l'afiliació del PP balear.

Amb el repte imminent de les eleccions generals, el president del partit, Jaume Matas, tancà el congrés implicant Noves Generacions en la tasca de renovar i centrar el PP. En aquest sentit, Matas reconegué en Malén García «la principal qualitat d'estar plenament identificada amb la renovació del partit, els interessos i els valors tradicionals de la societat balear, els problemes de la joventut i la solidaritat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.