muy nuboso
  • Màx: 17.94°
  • Mín: 13.93°
17°

Les carreteres de les Illes Balears han registrat enguany 110 víctimes mortals

Una treballadora de Son Dureta ha estat la darrera persona a perdre la vida

Les carreteres de les Illes Balears han registrat en el que duim d'any l'esfereïdora xifra de 110 víctimes mortals i una quantitat pràcticament incomptable de ferits greus. Tothom coincideix a destacar que aquest és un any negre per a la circulació a la nostra comunitat, i que s'han superat amb amplitud les dades d'anys anteriors.

El més recent sinistre que s'ha registrat ha estat l'atropellament mortal d'Isabel Herrera Marín, de 51 anys, veïna de Marratxí, que morí després de ser envestida per un turisme al carrer Cabana, a l'alçada del número 73.

Segons sembla, aquesta treballadora de l'hospital de Son Dureta va sortir sense mirar d'entre els matolls que hi ha sembrats al costat de la via i un cotxe, que viatjava presumptament a una velocitat més elevada de la permesa, no va poder fer res per esquivar-la. La víctima morí una hora i mitja després de l'incident al seu lloc de treball, mentre els metges provaven de reanimar-la.

Una altra dona fou atropellada amb conseqüències fatals la setmana passada vora l'hipòdrom de Manacor, la carretera que passa pel costat d'aquest ha estat molt discutida darrerament. Els motoristes també han estat un blanc freqüent en els darrers dies tant de crítiques com de sinistres mortals, ja que diversos joves han perdut la vida a bord dels seus vehicles de dues rodes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.