algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
14°

Els hotelers promouen un canvi de model turístic per aturar la degradació

L'Associació va organitzar les primeres Jornades per trobar una solució urgent

L'Associació Hotelera Cales de Capdepera va organitzar ahir les primeres jornades turístiques amb la finalitat de promoure un canvi de model turístic per tractar els problemes de degradació que la zona costanera pateix des dels darrers cinc anys. A l'acte hi va assistí el conseller de Turisme, Celestí Alomar, Antoni Munar, el gerent de la Federació Empresarial Hostalera de Mallorca (FEHM), Antoni Munar, el cap d'Estudis de Sa Nostra, Miquel Alenyar i el batle de Capdepera, Joan Pasqual (UCAP).

Enmig d'una gran representació de tots els sectors, el debat es va centrar principalment a estudiar quin és el model que es vol per al municipi. Els hotelers criticaren que el turisme que actualment visita la zona els fa malbé ja que provoquen renous, organitzen festes nocturnes enmig dels carrers i places més cèntriques i no es disposa d'una vigilància estricte que controli els visitants.

Els hotelers coincidiren a acusar els operadors turístics com a principals causants de la situació que pateix la zona costanera de Capdepera, dient que venen les places a molt baix preu i la publicitat que fan de la zona es basa principalment amb aquests tipus de permissivitat, a més del sol i la platja. Pel que fa a les intervencions, el gerent de la FEHM, Antoni Munar, va explicar que «s'ha de dotar la zona d'un avantatge competitiu, gestionant adequadament tres eixos molt importants: la higiene, la sanitat i el medi ambient».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.