cielo claro
  • Màx: 32°
  • Mín: 24°
24°

Medi Ambient farà pagar una quota als particulars que fan servir les rampes dels ports esportius

La Direcció General de Litoral pensa acabar així amb les picabaralles que es detecten al Barcarès i a Pollença

La Conselleria de Medi Ambient farà pagar una quota als particulars que facin servir les rampes dels ports esportius que hi ha a l'Illa. Així pensen acabar amb el conflicte que durant tot aquest estiu es dóna tant en el mollet del Barcarès, com a les instal·lacions del Port de Pollença. La quota, però, l'aplicaran a partir de la temporada vinent, un cop hagin augmentat el personal de vigilància.

Els usuaris del mollet del Barcarès vénen queixant-se perquè els dissabtes i els diumenges veuen com la instal·lació esportiva queda col·lapsada a causa de particulars, que sense tenir punt d'amarrament al port, fan servir la rampa per amollar la seva embarcació.

Els propietaris d'aquestes embarcacions fan servir la rampa del mollet del Barcarès per llançar les barques a la mar. Això produeix un trànsit constant durant tot el matí i també a certes hores de la tarda quan tornen les embarcacions. El tragí d'entrades i sortides provoca que l'estreta bocana del port es vegi col·lapsada contínuament. És aquest fet el que genera enfrontaments entre els que paguen per fer servir el moll i els diumengers.

Després de conèixer les picabaralles existents entre els usuaris del moll i el diumengers, la Direcció General de Litoral que depèn de la Conselleria de Medi Ambient encarregà un estudi per veure quina solució es podia adoptar per acabar d'una vegada per totes amb el conflicte.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.