algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
10°

Detingut en un bosc de Portocristo l'assassí de Xu Weidi i el seu infant

L'home, que encara duia la camia tacada de sang, va ser sorprès en un porxo

76708
En aquest porxo s'amagà el pressumpte assassí. | F.C .

La Policia va detenir ahir l'home amb una camisa tacada de sang més cercat de Mallorca. Ian Iü, que la nit de dijous passat va degollar suposadament una pintora i el seu fill de dos anys, també xinesos, va ser localitzat en un pinar de Son Moro, Portocristo, prop d'un porxo derruït on pernoctava de nit. Segons fonts policíaques, la detenció de Ian Iü es va produir devers les 3.30 de la matinada, a Portocristo Novo, situat a pocs quilòmetres de la població on el sospitós va cometre presumptament el crim.

Fonts properes a la investigació confirmaren que la detenció es va practicar en un bosc proper a la urbanització Portocristo Novo, quan efectius que inspeccionaven la zona sorprengueren Ian Iü acotat i amagat entre els arbres i els matolls. Els funcionaris del Cos Nacional de la Policia el varen traslladar fins a l'Hospital de Manacor, ja que presentava talls i petites ferides que es va ocasionar durants els dies que va passar al bosc.. Els metges confirmaren que el seu estat de salut era òptim.

Les forces de seguretat havien muntat un ampli dispositiu de rastreig en un radi superior a deu quilòmetres entorn del lloc del crim, que aquesta matinada va culminar amb la detenció del sospitós, que no va presentar cap tipus de resistència. El xinès, un immigrant il·legal expert en arts marcials, està acusat d'haver degollat amb una arma blanca la pintora de 31 anys Xu Weidi, i el seu fill David, de dos anys.

Segons les fonts, en el moment de ser detingut vestia la mateixa roba que quan suposadament va cometre el crim, la qual ha estat enviada al laboratori per ser analitzades, ja que estaven tacades de sang. A més, al costat de Ian Iü es va trobar abundant menjar fresc i aigua, cosa que fa sospitar als investigadors que el fugitiu s'havia introduït en alguna de les nombroses finques dels voltants per robar aliments.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.