algo de nubes
  • Màx: 30°
  • Mín: 24°
30°

Els peixaters de Pere Garau fan un alè

Els comerciants reben amb els braços oberts el projecte d'ampliació de la seva zona al mercat

La reforma que s'ha de fer a la zona on estan instal·lats els peixaters del mercat de la plaça de Pere Garau ha caigut com una benedicció entre els comerciants i usuaris, ben al contrari del que està passant al mercat de l'Olivar.

L'1 de setembre començaran les obres i els llocs de venda seran traslladats a l'altra punta del mercat, que serà preparada per a la venda de la mercaderia fresca. Els congelats seran repartits entre els llocs buits que hi ha per tot el recinte. Diari de Balears es posà en contacte amb Pere Servera, secretari dels usuaris del mercat, per saber quines han estat les reaccions entre els comerciants afectats i els consumidors. «Jo crec que suposa una gran incomoditat traslladar-se a l'altra punta del mercat, a un lloc molt més petit que on estan ara els peixaters. Però si es fa, és perquè a mitjan termini serà molt beneficiós per a tots. Val la pena passar-ho malament uns mesos, per després fer feina còmodament tota la vida», asegurava Servera.

El secretari parlà amb concreció del que es vol fer: «Ampliarem la nau i llevarem la part mitjana, amb l'obra quedarà un passadís de quatre metres i onze centímetres, i els llocs que ocupaven la part d'enmig seran traslladats a la zona ampliada, molt més gran. També "afegí Servera" tornarem a fer el perímetre de la plaça, que ja està un poc vell i necessita una reforma».

A part de la comoditat per als usuaris, la millora higiènica és el que més agrada als peixaters. L'amo de la Peixateria Bonnin indicà que «ara anirem al carrer, però d'aquí a uns mesos ens trobarem amb una millora en tots els terrenys, a part d'estar més còmodes, tendrem unes instal·lacions més adequades i més higièniques».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.