nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

La brutor es menja l'institut de les Estacions

Des de fa més d'un mes qualcú fa servir el centre per passar els vespres, i embruta tot l'entorn

L'institut de les Estacions, situat enfront del parc, es troba en una situació d'immundícia des de fa més d'un mes. Pareix que la seva entrada serveix de llar a algun rodamon que hi campa a gust. Les escales que donen accés al centre són plenes de papers, ampolles de cervesa i trossos de tela. Un poc més enllà, a la rampa que junta l'entrada de l'institut amb el carrer del costat, hi ha un llit fet de cartons i llençols. Davant l'absència de banys, aquest morador nocturn ha de fer les seves necessitats allà on ho veu millor. La pudor és constant.

Per juny tancaren les aules de l'institut, i per allà no passarà ni una ànima fins al setembre. Ningú no imaginà quin seria el servei que farien a partir de llavors aquestes instal·lacions. El que està clar és que l'indigent que ocupa el recinte no tingué cap tipus de problema a l'hora d'assentar-se vora les escales de l'entrada. Segurament, fa molt de temps que fa servir de casa (i de bany) el lloc. Per assabentar-se'n basta apropar-s'hi un poc i ensumar.

Els comerciants i veïns de la zona ja comencen a estar indignats. Un vianant que passava per allà mira amb incredulitat les escales de l'institut i protesta: «ja estic fart de trobar-me amb aquesta merda cada vegada que pas per aquí. Sempre que arriba l'estiu passa el mateix. El lloc queda abandonat a la seva sort i la brutícia s'hi acumula i s'hi acumula, i ningú no hi fa res».

El veí mostrà la seva estranyesa ja que és una zona freqüentada per turistes. «Aquí s'ha instal·lat la nova aturada dels autobusos, per tant és una part de Palma on arriba molta gent de les platges i cales. Em sembla un autèntic escàndol que el primer que vegin en baixar de l'autocar sigui aquest panorama».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.