algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

El Govern balear ordena la reobertura del mollet de l'Estanyol

El varador s'emprarà en les mateixes condicions que abans de la clausura

El director general de Litoral, Onofre Rullan, signà ahir una resolució que obliga a reobrir el mollet de l'Estanyol, al municipi de Llucmajor. El mollet es posarà en funcionament en les mateixes condicions amb què en disposaven els seus usuaris. Aquesta resolució implica la revocació de l'ordre de tancament del mollet de l'Estanyol que dictà l'antiga direcció general de Costes i ordena la reobertura del varador de l'Estanyol perquè pugui ser utilitzat, mentre es mantengui la suspensió de la concessió que va ser atorgada al club nàutic de l'Estanyol.

Segons va explicar Rullan, la Conselleria de Medi Ambient, mitjançant la direcció general de Litoral, ha adoptat aquesta decisió «perquè considera que en les circumstàncies actuals no hi ha motius perquè la instal·lació marítima no pugui ser utilitzada». El mollet de l'Estanyol fou tancat el passat mes de novembre de l'any 1998 per ordre de l'antiga direcció general de Costes i Ports. El motiu de la clausura era que havia de ser destinat a altres usos, concretament, perquè l'afectava el projecte d'ampliació del club nàutic de l'Estanyol.

A hores d'ara, el projecte que apostava per l'ampliació del club nàutic es troba suspès pel Tribunal Superior de Justícia de les Balears (TSJB). Així mateix, mentre no es resolguin, per via judicial, els recursos interposats en contra de l'ampliació del moll, aquest projecte d'ampliació restarà suspès. És previsible que la decisió del Govern balear satisfarà l'Associació d'Usuaris del Mollet, que fa temps que reclamen poder utilitzar-lo sense cap tipus de problema.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.