cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
12°

Verger: «Anam a un congrés del PP sense unitat i on tornen les 'famílies'»

Sobre la seva candidatura, l'actual president diu que «no he decidit res ni he renunciat a res»

El president del PP balear, Joan Verger, va declarar ahir a Diari de Balears que «anam a un congrés del partit que sembla especialment difícil, sense unitat i en el qual tornen a aparèixer les famílies».

Tot apunta que Verger no presentarà una candidatura a la seva reelecció com a president del PP, en insinuar que, en cas contrari, ja estaria fent el mateix que Matas i el tàndem Gabriel Cañellas-Catalina Cirer, que estan recorrent les agrupacions locals per promocionar les seves alternatives. El primer ho fa de manera oficial com a candidat i els segons plantegen els seus moviments com a una presa de contacte amb les bases i comprovar l'opinió de la militància. En tot cas, Cañellas i Cirer manifesten que «la il·lusió del partit està baixa després de perdre el Govern i els consells, i l'hem de recuperar».

Verger no presentaria candidatura a l'espera de les línies i posicions que prenguin el grup de Matas i el tàndem Cañellas-Cirer, però l'actual president insisteix a dir que encara no té decidit res: «No he decidit res, però tampoc no he renunciat a res. El que sí sembla clar és que no serà possible la unitat. Respecte dels dos grups que ja s'estan movent, no em vull definir per les persones que els encapçalen, sinó per les idees. No vull jugar a l'enfrontament personal. No serà fàcil que ambdós grups coordinin idees i persones».

Joan Verger considera negatiu que «el congrés d'un partit polític no tengui un 75 o un 80 per cent de suport a una candidatura. És per això que el nostre congrés es presenta difícil. S'ha de celebrar el mes d'octubre i per l'agost ja tenim trui. Durant el mes present hauríem de parlar més del nou Govern que del congrés del partit, però la realitat s'imposa i comprovam que no és així».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.