algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
10°

L'Ajuntament vol que totes les institucions s'impliquin en la lluita contra la prostitució

La immigració il·legal, màxima preocupació de Nadal

Acció Social de Cort es veu desbordada per emprendre un pla de gran abast que pugui acabar amb la prostitució als carrers de Palma. Per això el regidor Antoni Nadal intentarà impulsar els contactes entre el Consell Insular de Mallorca i el Govern, per tal que siguin aquestes institucions les que facin un gran pla de xoc, mentre que Cort continuarà les actuacions del dia a dia en la matèria.

«No tenim recursos a bastament per fer grans programes per eradicar la prostitució del carrer. Les nostres prioritats essencials en aquest moment són les que es mouen a l'entorn del món de la prostitució i que se centren, essencialment, en el que fa referència a la drogoaddicció i als abusos que es cometen sobre les persones que es dediquen a aquest negoci».

Nadal explicà que potenciarà la xarxa de recursos existent en aquest moment perquè qui vulgui sortir d'aquest món el pugui abandonar amb més facilitat, però assegura que el tema de la prostitució és molt complex i escapa de les nostres mans». La sol·licitud d'implicació de les altres institucions és motivada perquè «baldament que les prostitutes es concentrin als carrers de Palma, el problema és tan greu que s'han d'implicar totes les institucions en la lluita contra aquesta».

Un altre dels problemes que es mouen al voltant de la prostitució, la immigració il·legal de ciutadanes d'altres països, també preocupa molt vivament el nou regidor d'Acció Social, qui va assegurar que «la lluita contra l'esclavatge de persones que vénen enganades de Centreamèrica o dels països de l'Est és una tasca cabdal, tot i que les nostres actuacions són lentes en aquest sentit. Hi ha molt de secretisme i els qui cometen aquest tipus d'actes delictius es preocupen de no deixar rastres a partir dels quals nosaltres podríem actuar».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.