algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Els preus augmentaren el juliol una dècima més que la mitjana nacional

Transport, hoteleria i turisme foren els apartats amb un major increment

Els preus augmentaren el passat mes de juliol a les Illes un 0'5 per cent, una dècima més que la mitjana nacional. Dos foren els sectors en què més es va notar l'increment, el transport, amb un 1'2 per cent, i el capítol d'altres (hostaleria, turisme i articles d'ús personal), amb un 1 per cent.

Segons les dades de l'Institut Nacional d'Estadística (INE), els grups més inflacionistes en el passat mes a aquesta comunitat foren, a més del transport i altres, l'habitatge, que pujà un 0'7 per cent; parament i alimentació, amb un 0'2 i Medecina, amb un 0'1 per cent; mentr que no variaren en vestit i cultura.

L'IPC acumulat des de gener va ser major a l'apartat de Transport (4'9 per cent); «altres» (3'7 per cent) i habitatge (2 per cent). Va baixar en cultura (-0'8 per cent) i fou menor en parament (0'7 per cent) i medecina i vestit (0'6 per cent).

En els darrers dotze mesos (IPC interanual) els preus pujaren més en transport (3'9 per cent), «altres» (3'4 per cent) i habitatge (3'1 per cent). Mentre que augmentaren menys en parament (1'7), medecina (1'5), vestit (1'4) i alimentació (1'2 per cent) i es varen mantenir en cultura.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.