nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Els comerciants del passeig demanen al batle que posi ordre a les terrasses

Els empresaris es queixen perquè hi ha bars i restaurants que escampen pertot

La trentena de comerciants que ahir es reuniren amb el batle per conèixer les propostes de millora del passeig marítim demanaren que es posàs ordre al Port perquè hi ha restaurants i bars que no respecten els límits de les seves terrasses.

Els comerciants reclamen a Miquel Ferrer que a partir d'ara l'Ajuntament estableixi un criteri únic per evitar que bars i restaurants escampin anàrquicament les seves taules i cadires pel mig del passeig ocupant la superfície que els ve en gana. Aquest tema sembla ser que ahir mateix quedà tancat. El batle, Miquel Ferrer, que enguany pensava fer els ulls grossos perquè els bars i restaurants poguessin ocupar més lloc i fer front a les pèrdues que han sofert a causa de les obres del passeig, ahir li quedà clar que els comerciants volen que es reguli la situació. Per això mateix, el batle acordà amb els comerciants, després d'haver escolat les propostes d'uns i altres, que tothom tengui els mateixos metres d'ample per llargària de façana. Els comerciants no podran escampar més enllà de la barra de fusta, que a segons quins indrets ja s'ha instal·lat per fixar-hi les volades. Entre la façana i la barra hi ha uns nou metres de distància.

Els comerciants també han demanat que el tren turístic pugui travessar el passeig reservat a vianants. D'entrada, perquè passi el tren s'haurien de fer rodons els caires que presenta el passeig de fusta a certs indrets. Aquesta qüestió, però, encara no s'ha resolt. L'Ajuntament primer vol conèixer l'opinió dels tècnics, perquè les rajoles només poden suportar un pes màxim de 3'5 tones, abans d'actuar.

Precisament per això, Ferrer explicà als reunits que dins les propostes de millora s'inclou el canvi de trespol a l'accés al club nàutic d'Alcudiamar, perquè l'existent no està preparat per suportar el trànsit pesant.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.