muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 8.69°
13°

La presidenta dels veïns de les Columnes proposa aparcaments a la zona «aprofitant les obres»

«És una pena, m'asseuré en una cadira a veure com esbuquen la nostra plaça i ploraré al llarg de tot l'horabaixa»

Tristesa, escepticisme i enuig. Aquests són els sentiments que es manifesten en Lina Font després d'assabentar-se per la premsa que Cort pretén reconstruir la plaça de les Columnes. La presidenta de l'Associació de Veïns de la zona, que porta molts d'anys lluitant per tal que la plaça es converteixi en el centre de reunió que era en el passat, comentà ahir a Diari de Balears «la tristesa que sentiré quan vegi que esbuquen les columnes i que la reconstrueixen».

Font estava també molt indignada amb Cort perquè mai no ha sabut què era el que es pretenia fer a la plaça, tot i les seves contínues telefonades per tal d'informar-se dels projectes que tenien sobre la taula. «Sempre m'han donat llargues», comentava. «Hem passat una llarga temporada amb les molèsties de les obres i amb la plaça tancada. Tot per no saber res del tema fins ara, molts mesos després. I gràcies als mitjans de comunicació».

Lina Font també comentà que «ja que la plaça es tomarà, podrien aprofitar que és buida per davall i fer-hi un aparcament, que és ben necessari». Ja ho deixà ben clar en la seva reunió amb el president Antich fa una setmana quan li comunicà que a Mallorca no es podia respirar per la quantitat tan alta de cotxes que hi circulen. També va fer referència a Palma, «pots passar-te tot un matí cercant lloc per estacionar».

Finalment Font es mostrà escèptica pel que fa a com es portarà a terme el projecte de reconstrucció. «Tot i que es tenguin els motles de les columnes, fins que jo no vegi com queda, no m'ho creuré». Haurà d'esperar sis mesos per saber-ho. Font creu que «seran més».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.