Els veïns soparen a la fresca
Més de 3.000 presones participaren en el primer sopar popular organitzat dins de les festes patronals
Alaró.12/08/99 0:00
Albergínies farcides, frit de be i de porc, porcelleta rostida, pa amb oli amb formatges i embotits locals. Aquests varen ser alguns dels tradicionals plats de la cuina mallorquina que els alaroners varen preparar i menjar al carrer per celebrar la propera festivitat del seu patró Sant Roc. Això sí, no hi va faltar un bon vi de la terra com mana el costum.
També a Illes Balears
- Recollida de signatures contra la macrourbanització de Palma
- Ha mort Francesc Moll i Marquès, fundador del GOB, hereu de Can Moll i editor compromès amb la llengua catalana
- Oferta milionària per a comprar la plaça de toros de Palma
- El batle de Petra va aprofitar el càrrec per ‘auto-legalitzar’ el seu lloguer turístic i forçar la legalització de la bodega de ‘Coleto’
- Els hotelers llancen la campanya 'Tourist, go home happy' amb la intenció de contrarestar les multitudinàries protestes contra la turistització
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.