algo de nubes
  • Màx: 19.08°
  • Mín: 9.02°
18°

Els veïns soparen a la fresca

Més de 3.000 presones participaren en el primer sopar popular organitzat dins de les festes patronals

Albergínies farcides, frit de be i de porc, porcelleta rostida, pa amb oli amb formatges i embotits locals. Aquests varen ser alguns dels tradicionals plats de la cuina mallorquina que els alaroners varen preparar i menjar al carrer per celebrar la propera festivitat del seu patró Sant Roc. Això sí, no hi va faltar un bon vi de la terra com mana el costum.

Més de 3.000 persones varen prendre part dimarts a vespre en el primer sopar a la fresca que s'havia organitzat per primera vegada des de l'Ajuntament i que es desvetllà com una iniciativa sorpresivament exitosa sobretot per aquesta massiva participació. I és que foren fins a 32 els carrers que s'hi varen inscriure.

A cadascuna d'aquestes vies es reuniren desenes de veïns dels voltants asseguts a unes taules que anaven plenes fins a dalt de menjar. Els mateixos veïns s'havien encarregat de muntar les taules i cadires i també de fer el menjar. En molts dels casos algunes madones uniren els seus esforços i feren feina tot el dia per preparar les racions.

Per facilitar la festa, l'Ajuntament va tancar al trànsit els carrers, els va adornar amb el típic paperí i hi millorà la il·luminació. La resta, el bon humor i les ganes de fer bulla les posà la gent. Fins i tot, després de sopar i amb la panxa plena n'hi hagué que s'animaren a ballar un poquet al ritme de la música.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.