cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

Inicien contactes per aconseguir un tercer aparcament a la vila

El poble ja pateix les conseqüències d'un trànsit excessiu

Els problemes de trànsit ja no són exclusius de Sóller, sinó que també ja han arribat a Fornalutx, on a causa dels seus carrers estrets i de l'augment dels vehicles fan que circular per la zona sigui tot un problema. D'això, n'és ben conscient el nou Consistori de progrés que s'ha marcat com una de les seves prioritats donar solució a aquests problemes, i de fet ja s'han començat a estudiar les possibles formes de fer-ho, segons informà el regidor de governació, el nacionalista Salvador Sastre.

Així, una de les primeres passes que Sastre ja ha fet, ha estat negociar amb l'empresa Puigserver el possible lloguer per part de l'Ajuntament d'un solar ubicat al carrer Arbona-Colom, de la vila per tal de destinar-lo a aparcament. Segons Sastre, aconseguir un nou espai per a estacionament de vehicles és una prioritat, donat que els dos que hi ha en l'actualitat ja són insuficients. Qualsevol conductor pot comprovar les dificultats que hi ha per trobar un lloc on deixar el vehicle a la vila. Sembla que les negociacions duen bon camí i el nou aparcament podria ser una realitat en un termini raonable de temps, tot i que l'acord encara no s'ha signat i per tant tot pot passar. A més, hi ha altres projectes en estudi sobre el trànsit.

D'altra banda, un bon nombre de persones ja s'ha interessat per la proposta que ha posat en marxa l'Ajuntament de Fornalutx per iniciativa també de Salvador Sastre i que no és altra que la possibilitat d'accedir a habitatges de protecció oficial. De fet, des d'ahir i durant unes setmanes els interessats poden passar a inscriure el seu nom a l'Ajuntament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.