algo de nubes
  • Màx: 18.76°
  • Mín: 8.69°
18°

Queixes a Cala Sant Vicenç perquè les aigües brutes rajaven pel carrer

Els veïns i els banyistes protesten perquè el líquid fecal encara es tira a la mar

Els veïns de Cala Sant Vicenç ahir s'enrabiaren una mica més quan s'adonaren de les fortes olors que desprenien les aigües fecals que rajaven de l'estació impulsora que hi ha situada vora la platja de cala Molins. Els residents, també els banyistes i els empresaris del sector turístic fa estona que estan molests amb l'Administració perquè les aigües residuals que genera aquest nucli costaner han continuat abocant-se durant tot l'estiu a la mar. I això que per les festes de Pasqua el llavors gerent de l'Ibasan (Institut Balear de Sanejament), Gabriel de Juan, ja manifestà que el dilluns proper la xarxa de clavegueram de Cala Sant Vicenç es connectaria a la planta depuradora i, així, les aigües brutes deixarien d'impulsar-se cap al mig de la mar a cala Molins. Més tard, De Juan s'excusà en les eleccions del 13-J per dir que no havien tingut temps per connectar-ho, però que ho farien dins la primera setmana de juliol.

Ahir, però, els veïns de la Cala Sant Vicenç continuaven protestant encara més fort perquè a part dels abocaments havien de suportar les fortes olors que desprenien les aigües fecals que emanaven de l'estació impulsora. Des de l'Ajuntament informaren que l'empresa contractada per Ibasan per fer-se càrrec de la planta depuradora a la fi estava fent proves dels motors d'impulsió i que la connexió a la planta depuradora ja era una realitat.

Mentre estaven provant el sistema, però, s'adonaren que les bombes impulsores no funcionaven correctament i d'aquí els abocaments, segons informaren fonts municipals. Durant aquests dies, l'empresa contractada per Ibasan ha estat fent les darreres proves perquè d'una vegada per totes es pugui connectar la xarxa de clavegueram de Cala Sant Vicenç a la planta depuradora de Pollença.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.