algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Els constants actes vandàlics trenquen la tranquil·litat del barri de Bartomeu Pou

Els comerciants demanen que s'incrementi la vigilància nocturna a la zona

L'Associació de Comerciants del carrer Pare Bartomeu Pou ha iniciat una campanya de recollida de signatures per tal d'incrementar la vigilància nocturna a la zona. La causa d'aquesta acció és l'onada d'actes vandàlics que han tingut lloc amb molta assiduïtat en el darrer mes. Un dels portaveus de l'Associació, Agustí Baró, comentà ahir a Diari de Balears que «des de fa temps s'ha produït tant aquí com al carrer veí de Blanquerna un important augment d'actes vandàlics, com pintades, grafits a les façanes dels comerços i als vehicles aparcats al carrer o, fins i tot, la crema d'un contenidor».

Entre els comerciants i veïns no es dóna crèdit al que està passant. «Un matí "comenta un veí de la barriada" venia jo del carrer 31 de Desembre i vaig veure com tots els dependents netejaven les seves tendes en lloc d'estar darrere dels mostradors. L'estat del carrer era lamentable».

Agustí Baró considera que «la vigilància a Palma hauria d'estar més equilibrada per les diferents barriades. Crec que aquesta zona s'ha deixat de banda en aquest aspecte. Consider fonamental que la seguretat ciutadana es reparteixi equitativament per Palma. Això és el que volem».

Demanat sobre la identitat dels autors de les pintades, Baró contestà que «no sabem qui són. El que és clar és que s'han passat. Tenim la sospita, sobretot pels comentaris dels veïns, que són uns joves que es reuneixen els vespres per tal de fer un poc el gambirot. Del que no hi ha dubte és que han aconseguit el que es proposaven, desesperar-nos». La situació va arribar al seu límit fa una setmana. «Tot i que duim temps convivint amb les pintades, no ens creuarem de braços», adverteixen els comerciants.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.