algo de nubes
  • Màx: 20.11°
  • Mín: 13.93°
20°

Perd la vida un jove motorista en col·lidir a gran velocitat contra un fanal al polígon de Llevant

Quatre persones més, ferides a la carretera de Valldemossa

Una altra vegada no hi ha hagut res a fer. Jonathan Cantó Pérez, un jove de 23 anys, va morir ahir dematí en col·lidir la seva motocicleta contra un fanal de llum al polígon de Llevant de Palma. La seva acompanyant va resultar ferida de gravetat després d'aquest fatídic xoc. Els fets varen tenir lloc devers les 7.50 hores a l'Avinguda de Mèxic de l'esmentat barri palmesà.

Per causes que encara són desconegudes, el jove va perdre el control del seu vehicle i topà a gran velocitat contra el pal, cosa que li provocà greus traumatismes interns. Tot i que els facultatius del 061 que acudiren a l'escena de l'accident amb caràcter d'urgència intentaren reanimar la víctima, no hi varen poder fer res. Jonathan s'havia rebentat per dins. La seva companya, que no ha estat identificada, va ser traslladada a un centre mèdic.

La Policia Local es va fer càrrec de les diligències del sinistre, i els seus funcionaris es varen encarregar de comunicar l'òbit al jutjat d'Instrucció número 5, ahir en funcions de guàrdia. El seu magistrat es va presentar al lloc en companyia del forense, va ordenar l'aixecament del cadàver i el seu trasllat al dipòsit municipal.

D'altra banda, quatre persones resultaren ferides de diversa consideració en un xoc frontal entre turismes registrat al quilòmetre quatre de la carretera de Valldemossa. Tots foren hospitalitzats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.