algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
16°

La Policia deté un home que violà una prostituta en un descampat de Marratxí

La dona i el proxeneta varen ser engrillonats després per haver atracat l'agressor

Un home de 43 anys anomenat Vicente F.M. va ser arrestat a les 4.30 hores de la matinada de dimecres passat per funcionaris del Cos Nacional de Policia acusat d'haver violat presumptament una prostituta de la Porta de Sant Antoni de Palma.

Segons manifestà la víctima, aquest individu havia contractat els seus serveis al seu lloc habitual de treball, i després d'endur-se-la a bord del seu cotxe al municipi de Marratxí la va informar que no pensava pagar-li i la va violar. L'individu va penetrar la dona en diverses ocasions, consumant diversos actes sexuals, i després la va retornar a la ciutat.

Un cop allà, l'afectada informà el seu company sentimental del que havia succeït, i entre els dos provaren d'atracar l'agressor amb la finalitat de recuperar els doblers impagats. Una patrulla policíaca va trobar-los mentre mantenien un frec a frec amb el detingut. La dona es trobava vora la finestra del conductor, i estava sent subjectada per Vicente F.M. Mentrestant, el «macarró» havia entrat al cotxe per la porta posterior i també mantenia un enfrontament amb l'acusat.

Els agents varen trobar a terra una quantitat indeterminada de doblers, que suposadament havia estat sostreta per la parella al presumpte violador, i a més intervingueren a José Ramón F.P., de 41 anys, i a Àngeles L.L., de 40, diversos efectes de valor la procedència dels quals no va poder ser justificada, per la qual cosa consideraren que existien indicis suficients per detenir-los per un delicte de robatori amb violència.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.