algo de nubes
  • Màx: 13.61°
  • Mín: 7.77°
13°

El batle es reunirà amb l'oposició el setembre per trobar solucions a la Llonja

Jordi López defensà una moció del Mixt per tal que els bars es tanquin a les dotze

Tornem-hi, torne-hi. Els renous a la zona acústicament contaminada de la barriada de la Llonja varen tonar a encalentir els ànims en el ple municipal. Si una cosa bona va tenir la discussió a la Sala va ser que serví per veure la intervenció des de la trona de Jordi López, el regidor d'Els Verds que va defensar la moció presentada pel grup mixt en què es proposava que «l'Ajuntament de Palma limiti de manera urgent l'horari de tancament dels establiments d'oci de la zona acústicament contaminada de la Llonja amb la finalitat de reduir la contaminació acústica existent per respectar els drets fonamentals de les persones que hi resideixen».

Però no fou tan sols l'estrena de López des del seu escó el que va tenir de positiu la discussió de la Llonja. El batle es va comprometre a bastir un pont al diàleg per aportar solucions al conflicte i va emplaçar a una reunió tots els portaveus municipals abans del quinze de setembre, quan els serveis jurídics de l'Ajuntament hagin emès la seva resolució sobre el procediment més adient.

De fet, Fageda, després del ple aplaudí davant els mitjans de comunicació l'oferiment per trobar solucions per part del PSOE, que va proposar a la sessió plenària que els bars tanquin a les dotze entre setmana, però que els divendres i dissabtes es permeti continuar amb el mateix horari de tancament que l'actual.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.