algo de nubes
  • Màx: 11.92°
  • Mín: 7.77°
11°

Fageda pagarà més de trenta milions anuals als nous càrrecs de confiança

Cada director d'àrea s'embutxacarà 6.800.000 pessetes

L'Ajuntament de Palma es gastarà més de trenta milions de pessetes mensuals per pagar els directors d'àrea que després del ple d'avui contractarà el consistori. Cada un d'aquests càrrecs de confiança municipals cobrarà un total de sis milions vuit-centes mil pessetes anuals.

Les àrees que comptaran amb aquesta figura són les de Protecció Ciutadana, Infraestructures, Cultura, Economia i Hisenda, Acció Social, Batlia-Presidència, Comunicacions i el director tècnic de la Gerència d'Urbanisme. Alguns d'ells ja tenen un sou assignat i, per tant, no cobraran d'aquest nou esforç pressupostari de l'Ajuntament.

Tot i que els noms dels directors d'àrea encara no han transcendit, allò que sí se sap és que tots hauran de tenir la titulació exigida per ocupar les àrees esmentades i hauran de ser llicenciats o diplomats. Així mateix, la seva jornada laboral serà de quaranta hores setmanals i serà incompatible amb l'exercici de qualsevol altra activitat pública o privada.

Segons el regidor José Manuel Sierra, aquests nous càrrecs «s'han creat perquè coincidissin amb àrees importants de gestió del Govern municipal. La figura del director d'àrea té la funció de ser una figura intermèdia entre el funcionarat i els polítics».

Desinformats i enganats

En la informació que es va facilitar ahir als assistents a la comissió de recursos humans, s'assegurava que «s'ha donat compliment al contingut de la Llei 7/87 d'Òrgans de Representació, determinació de les condicions de feina i participació del personal al servei de les Administracions Públiques, amb la corresponent negociació amb els representants Sindicals dels treballadors d'aquesta Corporació». Segons va poder saber aquest diari, aquesta informació és falsa. No s'ha produït cap negociació amb els sindicats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.