cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.07°

Cort obrirà les escoles infantils i de primària a les entitats de Palma i associacions ciutadanes

Ja s'han rebut més de vuitanta sol·licituds demanant-ho

Els centres de primària de Palma no tancaran les seves portes quan els nins hagin acabat la jornada lectiva. El regidor d'Educació de Palma, Jordi Llabrés, pretén potenciar la vida d'aquests centres i per això els obrirà a la societat municipal. L'objectiu no és un altre que potenciar l'usdefruit de les instal·lacions municipals per part dels ciutadans de Palma. Amb aquesta finalitat, els centres quedaran a disposició d'entitats associatives de tota mena que hagin de menester un espai per reunir-se i fer les seves activitats i no en tenguin.

En concret, es tractarà de centres d'educació infantil i primària. La titularitat d'aquests centres és municipal tot d'una que s'acaben les jornades lectives, mentre que en el decurs d'aquestes són de titularitat governamental. Educació va rebre més de vuitanta sol·licituds per aquests actes l'any passat. Entre aquestes sol·licituds no hi ha les que fan referència a activitats esportives desenvolupades en els patis d'aquestes escoles, ja que les tramitacions es duen directament des de l'Institut Municipal de l'Esport.

El fet que Llabrés sigui també el regidor delegat de Joventut afavorirà que el món de l'associacionisme juvenil pugui beneficiar-se també de la mesura. La necessitat de locals per part de les entitats preocupa especialment Llabrés, que així podria disposar de moltes infraestructures. Les persones que vulguin aprofitar les mesures sols han d'adreçar les seves sol·licituds mitjançant una instància a la Regidoria d'Educació. La gran majoria solen ser contestades afirmativament a canvi que hi hagi una persona que es faci responsable de les instal·lacions. El problema de manca d'instal·lacions per als ciutadans és patent en molts de casos. Un dels més agreujants és el de les formacions de pop-rock que inicien les seves passes. Llabrés també està cercant de manera prioritària locals on aquests joves puguin assajar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.