cielo claro
  • Màx: 32°
  • Mín: 25°
25°

El PP critica la «mescla» de gestions diferents a les comissions del Consell

Combinen cultura i ramaderia, urbanisme i esports, i benestar social, bombers i residus

El primer ple del Consell Insular de Mallorca (CIM) en aquesta legislatura acordà dilluns passat la creació de les següents comissions d'àrea: Hisenda i Comptes, Cooperació Municipal i Recursos Humans, Promoció Econòmica i Ocupació, Gestió de Béns i Serveis, i Serveis Generals.

Darrere d'aquestes denominacions tan genèriques s'amaguen totes les competències actuals de la corporació supramunicipal, reunint quasi totes les comissions de responsabilitats ben diverses que no tenen res a veure unes amb les altres i que necessiten gestions igualment llunyanes i diferents.

El cas més cridaner és el de la Comissió de Gestió de Béns i Serveis, que té les següents responsabilitats: a més de la pròpia gestió de béns i serveis, comprèn vies i obres, medi ambient, parcs naturals, tractament de residus, activitats classificades, bombers, benestar social, protecció de menors i totes aquelles altres actuacions no adscrites a altres àrees.

La Comissió de Serveis Generals s'encarregarà de serveis tècnics, informàtica, patrimoni, contractació, urbanisme i habitabilitat, esports i patrimoni històric. De la seva banda, la Comissió de Promoció Econòmica i Ocupació, a més d'aquests conceptes, actuarà en matèria de cultura, joventut, agricultura, pesca, ramaderia, indústria, comerç i turisme. Les comissions d'Hisenda i Comptes i de Cooperació Municipal i Recursos Humans són les úniques que, almenys, es limitaran a gestionar les competències que figuren en el seu nom.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.