algo de nubes
  • Màx: 13.22°
  • Mín: 7.77°
13°

El sospitós alemany admet que practicà el sexe amb Carme del Salto aquella ni

Aquest bomber de professió s'ha contradit en els testimonis que facilità a la Policia

87858
La jove va abandonar el pub Van-Van de Cala Bona en companyia de l'acusat el passat 22 de maig.

Andreas O., de 33 anys, bomber de professió a la ciutat d'Hamburg i monitor de busseig en les temporades que ve a Mallorca, confessà davant dels agents tant de la Guàrdia Civil com de les autoritats alemanyes que l'interrogaren durant 48 llargues hores que durant la matinada del passat dia 22 de maig va mantenir relacions sexuals amb la jove de Portocristo Maria del Carme del Salto Fajardo.

Aquest home és la darrera persona que va ser vista en companyia de l'al·lota, de 28 anys, i és el principal sospitós de la seva desaparició, ja que des que marxà amb ella del pub Van-Van de Cala Bona no hi ha hagut cap notícia sobre el seu parador.

La fiscalia d'Hamburg li ha imputat un delicte d'agressió sexual amb resultat de mort, cosa que no sembla gens injustificada tenint en compte la naturalesa del cas i els gustos pervertits de l'acusat, que confessà també que freqüenta locals on realitza pràctiques sadomassoquistes amb dones de l'ofici.

Les mateixes fonts opinen que el jove, després de mantenir relacions amb la jove, la va matar i amagà el seu cadàver. Aquell mateix dia va abandonar l'Illa. Als investigadors els ha provat de vendre dues versions diferents, però cap de les dues no ha resultat gaire convincent.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.