algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

Els regidors socialistes que se'n van al Govern ja tenen substituts a Cort

El primer ple del Consistori serví per constituir les cinc comissions informatives

Els regidors socialistes que han estat designats per ocupar càrrecs en el nou Executiu balear ja tenen substituts a l'Ajuntament de Palma. Així ho anuncià el cap de llista del PSOE, Antoni Roig, en el primer ple extraordinari de Cort, convocat per a l'aprovació de tràmits que acabaran de constituir el Consistori palmesà. Els regidors que hauran d'abandonar Cort són els socialistes Misericordia Ramon, Damià Cànoves i Carles Bona, el relleu dels quals es farà esglaonadament per l'ordre de llista municipal.

Roig, en aquest sentit, declarà que «és una satisfacció aportar membres de la nostra agrupació al Govern» i afirmà que «els socialistes haurem d'acostumar-nos al fet que l'arribada del PSOE a la presidència de Balears suposarà un esforç addicional».

La primera edil socialista a presentar la seva dimissió serà Misericòrida Ramon, que assumirà la cartera d'Energia i Innovació Tecnològica. Ramon té previst renunciar a la seva acta de regidora en el proper ple del dia 5 d'agost. La resta de representants socialistes designats per a càrrecs en el Govern compaginaran durant uns mesos les seves noves responsabilitats amb la representació municipal. Els nous regidors entrants d'aquests tres edils són Santiago Morey, Rosa Maria Marqués i Llorenç Buades.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.