nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 12°
14°

L'independentisme navega per Internet

Els grups i partits polítics dels Països Catalans aprofiten l'estructura per difondre la seva ideologia

Les noves tecnologies s'han aliat amb els grups més radicals del panorama polític. Internet és una capsa de Pandora en què els curiosos poden trobar-hi de tot. També és una plataforma fantàstica a partir de la qual es poden difondre tota casta de missatges.

L'independentisme ho ha entès a la perfecció i aplicant el famós lema de renovar-se o morir, ha convertit molts dels seus seguidors en uns perfectes internautes. Així, els grups independentistes catalans (entenent aquí l'adjectiu com els del conjunt del territori de parla catalana) han creat una gran quantitat de dominis webs des dels quals difonen les seves accions i missatges, i, sobretot, capten simpatitzants i socis.

Accedir a aquestes planes és molt senzill. De fet, hi ha servidors que faciliten l'operació de trobar aquests llocs webs. De fet, el servidor Nosaltres, al qual es pot accedir des del Diari Electrònic Independent, Vilaweb és un dels camins més fàcils.

En el seu apartat de política s'ofereixen enllaços directes a més de vint planes web independentistes, just sota aquest mateix epígraf. Una vegada que s'accedeix a una d'aquestes planes, la feina ja està feta. Internet és una gran xarxa en què tot està interconectat. Un dels majors invents del sistema són els enllaços que ofereixen les planes entre elles. De fet, la secció de links és una de les més visitades de totes les planes web.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.