algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
17°

Font: «Les expectatives de canvi, com les armes, les carrega el dimoni»

El PP assumeix que està a l'oposició «i no passa ni passarà res»

«Vostès han venut unes enormes expectatives de suposat canvi davant l'opinió pública mallorquina. I les expectatives, com les armes, les carrega el dimoni». Aquestes paraules eren dins un discurs que el president del Partit Popular a Mallorca, Jaume Font, hauria volgut pronunciar, però la presidenta del CIM, Maria Antònia Munar, rebutjà la seva intervenció referint-se a un acord entre els portaveus dels grups i per no forçar un debat que hauria perllongat el ple constituent de la institució.

«Han dissenyat un panorama d'una Mallorca virtual on enviar el PP a les tenebres exteriors era gairebé una obligació cívica», continuava el discurs dels conservadors, «i ara ha arribat el moment de treure de dins el capell el conill blanc que han fet creure que tenien». Segons el PP, «ja som a l'oposició i no ha passat res ni passarà res».

Pel PP, el CIM tindrà un «paper cabdal» els pròxims anys i demanà al Govern de la institució que tiri endavant les aspiracions majoritàries dels ciutadans «sempre des de l'exercici del pluralisme i de la tolerància». Així mateix, el partit de l'oposició considera que el pacte al qual s'ha arribat «és confús i difós», malgrat que té «el dret legítim a governar, de la mateixa manera que el PP té l'obligació de fiscalitzar, amb responsabilitat i rigor, l'acció de govern».

El plantejament del Pacte de Progrés d'aconseguir que el CIM possibiliti la vertadera identitat mallorquina, té també el mateix interès per al PP, «encara que des d'una òptica no d'enfrontament sinó de col·laboració amb el poder central en la reivindicació de tots els drets que, en justícia històrica, ens pertanyen».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.