algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Augmenta el malestar perquè cada cop és més difícil caminar pels carrers

Els veïns es troben disgustats pel mal estat en què es troben les voravies públiques

Palma és una ciutat vella. No és que la seva edat sigui «insalvable», però sempre que alguna cosa es deixa descuidada fins arribar a un extrem desesperat els problemes mai no vénen sols. Els carrers de la ciutat es troben en un estat lamentable, i podem «presumir» de tenir un dels pitjors paviments urbans i potser les voravies més perilloses de tot l'Estat, afirmen representants de les associacions de veïns.

La comunitat autònoma més rica d'Espanya es permet mantenir una de les capitals més mal conservades prl que fa a l'urbanisme. A l'ínfim i mal instal·lat mobiliari urbà s'hi afegeix una enorme dotació de carrers «en condicions quasi de república bananera, i poc manca perquè semblin camins de carro», diuen aquestes fonts.

Els ciutadans es queixen dels nombrosos problemes que suposa ser vianant a la ciutat, ja que les voreres estan moltes vegades ocupades per les incomptables obres que es duen a terme en aquests moments a Palma. També consideren com obstacles importants la gran quantitat d'excrements de cans que hi ha pertot arreu, que si bé són evitables, produeixen una imatge aborronadora de la ciutat.

L'altre dels grans problemes amb què es poden trobar les incautes persones que s'atreveixen a sortir al carrer és la invasió dels ciclomotors i motocicletes, que fan servir a manera d'aparcament una part important de l'espai reservat per als vianants.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.