muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
16°

Cap ministre d'Aznar no assistirà a la presa de possessió del nou president

En canvi, la cúpula del PSOE ja ha confirmat que dimarts serà a la Llonja

L'equip de Francesc Antich ha rebut la comunicació que el ministre d'Administracions Públiques, Àngel Acebes, no assistirà a la presa de possessió del nou president del Govern, que se celebrarà dimarts dematí a la Llonja. En representació de l'Estat, només hi haurà la delegada del Govern, Catalina Cirer. Cap ministre del Govern Aznar hi serà present. Però els jardins seran oberts al poble perquè tothom que vulgui pugui assistir al relleu presidencial.

Tot i que el disgust dels col·laboradors d'Antich era visible, es negaren a fer comentaris sobre aquesta notícia del menyspreu de Madrid. Diari de Balears es posà en contacte amb el gabinet del president del Govern en funcions, Jaume Matas, per contrastar la notícia. Fonts del gabinet respongueren que no podien confirmar ni desmentir aquest fet.

Francesc Antich prometrà el càrrec a la Llonja dimarts que ve. Com va avançar Diari de Balears, el jardí de l'espai gòtic romandrà obert a tots els ciutadans que vulguin assistir en directe al primer pas per la constitució del nou Govern nacionalista i progressista. Aquells que han confirmat l'assistència a la cerimònia són els integrants de la cúpula del PSOE, que estarà representada al més alt nivell.

Francesc Antich ja rebut la confirmació de la presència de Narcís Serra, Pasqual Maragall, Joaquin Almunia, Ciprià Ciscar, Ramon Jáuregui, Jerónimo Saavedra, Micaela Navarro i Francisca Sauquillo. També es compta amb la presència del president de Castella-la Manxa, José Bono, que encara no ha pogut confirmar oficialment que vindrà.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.