algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Verger criticà la crida feta per Antich «als empresaris progressistes illencs»

El president del PP no està d'acord amb la politització del món dels negocis

El president del PP, Joan Verger, es mostrà ahir crític amb el discurs d'investidura pronunciat per Francesc Antich. Verger estava especialment molest amb l'al·lusió feta per Antich als «empresris progressistes» perquè col·laborin amb el seu projecte de transformació del país. A Veger no li agrada la politització del món empresarial.

Així, Verger destacà que «el discurs d'Antich ha tingut punts blancs. I un d'aquests aspectes negatius és la seva apel·lació als empresaris. Verger considera que «si Antich ha dit això és perquè pensa que aquest sector recela del seu projecte. Aquesta és l'única explicació possible de les seves paraules».

Per Verger, que coneix molt aquest món, «els empresaris són empresaris, no són progressistes o no progressistes», destacà el dirigent popular, que tampoc no va voler entrar en el fons del discurs a l'espera de la reunió que havia de celebrar el seu Grup Parlamentari. No obstant això, digué que «de les paraules d'Antich hi ha coses que compartesc i d'altres que no. Nosaltres debatrem tots aquests punts un per un i, a partir d'això, establirem les rèpliques».

Per la seva banda, fonts socialistes indicaren que havien vist una certa «gelosia» en les paraules de Verger, ja que el PP havia considerat tradicionalment que els empresris estaven del seu costat i ara podrien canviar les tornes amb l'arribada d'un pacte progressista al poder. Tot i així, Verger va deixar molt palès en la seva intervenció que ell no vol empresaris polititzats i sí completament neutrals i centrats en la seva tasca de creació de riquesa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.