algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
15°

La construcció de l'aparcament de la plaça Mallorca, pendent d'acord

L'única empresa interessada no compleix els requisits

L'adjudicació de les obres de la reforma de la plaça Mallorca d'Inca pot ser declarada deserta per l'Ajuntament ja que la proposta finacera, presentada per l'empresa de Madrid, Dehesa, l'única interessada en aquest projecte, no s'ajusta a les bases del concurs. La proposta presentada per l'esmentada empresa pretén que l'Ajuntament d'Inca avanci el cost total de l'obra, que l'empresa concessionària aniria abonant a raó de cinc milions mensuals, des del moment en què iniciàs l'explotació dels aparcaments i del bar.

L'oferta presentada no s'adapta a les bases del concurs ja que el projecte preveu una inversió de 232 milions de pessetes dels quals l'Ajuntament i el Govern balear, mitjançant el pla Mirall es fan càrrec de 84 milions de pessetes, ja que amb les obres del pàrquing es realitzarà també l'embelliment de la part superior de la plaça.

La resta, la quantitat de la qual puja a 148 milions, ha de ser aportada per l'empresa adjudicatària a canvi de la futura explotació dels aparcaments i bar que obtindria durant un període mínim de 45 anys. L'empresa adjudicatària haurà de tornar els doblers aportats per l'Ajuntament, és a dir, 42 milions, en un termini de 45 anys, segons s'especifica a les bases.

El fet que la plica presentada no s'adapti a les bases del concurs fa que, segons explicà el regidor d'Urbanisme, Bartomeu Seguí, «molt probablement declararem deserta l'adjudicació d'aquestes obres i intentarem negociar un acord pactat amb l'empresa, que s'adapti al plec de condicions».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.