algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Torna Sa Mostra amb el seu esplendor

Tots els grups oferiren ahir vespre la seva primera actuació

Un any més, i ja en fa denou, Soller torna a viure la setmana de la Mostra Internacional Folklòrica, una cita que ja s'ha convertit en tradicional per a tots els sollerics i per a molta gent que ve de fora. Ahir durant tot el dia un grup de persones va treballar de forma frenètica per tal que tot estigués a punt el vespre a l'hora de la inauguració com així va ser, encara que l'acte començàs amb uns minuts de retard.

Durant el capvespre ja poguérem veure alguns dels grups a l'escenari de la plaça de la Constitució preparant els instruments i assajant la seva actuació davant molts de curiosos. A les nou i mitja del vespre passades, va començar l'acte inaugural i com sempre ho féu amb la desfilada de tots els grups participants que, encapçalats pels amfitrions, Aires Sollerics, feren la seva entrada a la Plaça procedents del carrer de Sa Lluna. Un cop presentats els grups es procedí a l'intercanvi de records entre els grups just abans de començar el torn de parlaments.

El batle, Joan Arbona, fou l'encarregat de donar la benvinguda a tots els grups participants i de desitjar una bona estada de tots ells a la vila de Sóller. Just després començaren les actuacions i ho feren amb el grup amfitrió Aires Sollerics, que amb els seus balls i copeos agraí a la resta de grups la seva presència. A continuació tocà el torn al grup d'Egipte, que oferiren diverses danses del seu país amb una indumentària que canviava segons la peça.

Els balls orientals arribaren després de la mà del grup de Taiwan, un dels més esperats i que realment amb els seus espectaculars moviments no va decebre, ans al contrari. Un altre dels grups més esperats i que resultà un dels més espectaculars fou el de Bolívia, que ens oferí uns balls ben animats i que animà també el públic present.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.