nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
13°

Matas proclama a Madrid que el pacte a les Balears és «anti-natura» i «anti-PP»

El congrés d'octubre serà de «renovació per adició», explicà el president en funcions

El president del Govern en funcions, Jaume Matas insistí ahir a Madrid que el Pacte de Progrés era «anti-natura» i «anti-PP», ja que va ser concebut amb l'objectiu primordial de retirar el Partit Popular de l'executiu autonòmic. Però no per això exigirà una reforma de la Llei electoral perquè siguin els ciutadans els que decideixin els pactes.

Matas va comparèixer en roda de premsa al costat del president del PP-Balears, Joan Verger, i del batle de Palma, Joan Fageda, després de reunir-se amb el secretari general del partit, Javier Arenas, i amb el coordinador d'Organització, Pío García Escudero.

Matas assenyalà que en la reunió s'havia passat revista a la situació política a les Illes després del pacte subscrit pel PSIB-PSOE, el PSM, EU, UM, Els Verds i la COP, que donarà la presidència a Francesc Antich. També digué que s'havia preparat l'estratègia amb vista al congrés del PP-Balears, que tindrà lloc el dos d'octubre. Ressaltà l'«estreta col·laboració» dels dirigents regionals del partit amb la direcció estatal i corroborà la voluntat de tots que el congrés serveixi perquè el PP-Balears «continuï estant unit i s'identifiqui més encara amb els ciutadans de les Illes».

En l'esmentat congrés "precisà" «es realitzarà un procés de renovació per addició, integrant tots aquells que creguin en el projecte del Partit Popular.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.