algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 11°
13°

Es Llombards aconsegueix que Cabrer torni a ser batle per dos anys

Dijous, el batle Miquel Vidal repartí les deu batlies pedànies del municipi

El llogaret d'Es Llombards ha aconseguit mantenir, almanco per dos anys, el batle que ha tingut en els darrers dotze anys, Joan Cabrer. A la darrera convocatòria d'eleccions, aquest es presentava com a número sis per la llista de l'exbatle Cosme Adrover i no va aconseguir entrar a la Sala. Tot i això, al llogaret aconseguí una majoria absoluta sobrada davant del candidat que presentava el Partit Popular, Miquel Contestí.

Així, dijous horabaixa la comissió de govern, integrada a més de pel batle Vidal i Joan Serra del PP, pels tres tinents de batle de Convergència del Municipi de Santanyí (CMS), acordà el repartiment de les deu batlies pedànies del municipi. Totes, a excepció d'Es Llombards, sembla que ja estaven consensuades d'abans. No obstant això, pel que feia a aquest llogaret hi havia un poc de desgavell i polèmica.

Segons ha pogut saber aquest diari, bastants més d'un parell de veïns del petit poblet instaren el batle que atorgàs la batlia a Cabrer, ja que estaven contents amb la seva gestió. Així, Vidal es posà en contacte amb Cabrer i li demanà si estava interessat a continuar al capdavant de la batlia pedània per dos anys, i com a resposta obtingué una afirmació. Això fou el dimarts d'aquesta setmana. Però després, el candidat popular per Llombards, Miquel Contestí, no volgué renunciar a ser batle i volgué el lloc per a ell els quatre anys. Fet que provocà «una mica» d'enfrontament a l'Ajuntament.

Finalment, el batle hagué de posar les mans a l'assumpte i respectant la decisió majoritària dels veïns d'Es Llombards va convèncer el seu regidor que cedís dos anys al candidat de la llista de l'exbatle Adrover. Ara sembla que tot està fet i només falta per esbrinar quin dels dos batles pedanis per Llombards iniciarà primer el seu mandat, si Cabrer o Contestí. Aquí el batle no s'hi fica i hauran de ser ells dos qui ho decideixin.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.