cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
20°

Un home mor en impactar el seu cotxe contra el que havien robat dos joves

Joan Subire Romero, de quaranta-dos anys, era el majoral de Son Rossinyol

Una persecució en la qual participaren una patrulla de la Guàrdia Civil i dos joves que anaven a bord d'un turisme robat tingué com a resultat la mort de Joan Subire Romero, el majoral de la finca de Son Rossinyol, especialitzada en la cria de braus. Subire tenia quaranta dos anys. La mort es va va produir quan el cotxe dels dos lladres, un Renault 11, va impactar amb el que viatjava la víctima, un Renault 4. Com a resultat de l'impacte, aquest segon vehicle es va empotrar lateralment contra una paret. Va ser aquest segon impacte el que va provocar la mort instantània de Subire.

L'impacte entre els dos cotxes va tenir lloc quan faltaven deu minuts per a les vuit del matí en el quilòmetre tres de la carretera que enllaça Inca i Sineu. L'accident va concretar-se just a la intersecció d'aquesta carretera amb el camí vell de Muro.

El Renault 11 robat era conduït per Pedro Egea Resina, de vint anys. Es dóna la circumstància que el jove compta amb nombrosos antecedents policíacs per delictes comesos quasi en la seva totalitat a la comarca d'Inca.

De fet, el Renault 11 el va robar el passat dijous. El seu propietari ja havia denunciat a la Guàrdia Civil aquest fet. El jove no viatjava tot sol. La seva companya, Verónica R.C., de devuit anys també viatjava amb ell a l'interior de l'automòbil. Segons la investigació que ha desenvolupat la Guàrdia Civil, el conductor del cotxe robat anava molt aviat i no es va detenir davant d'un senyal d'aturada. En aquell precís moment i en sentit contrari circulava el Renault 4 en el qual viatjava Joan Suberie.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.