lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
14°

Gómez: «Les obres de Pareis són legals i estan finançades per Turisme»

El batle d'Escorca, Antonio Gómez, (PP), desmentí que les obres que s'estan fent a la zona per a vianants de sa Calobra «es facin de manera encoberta», tal com denuncià ahir Josep Vicens, regidor del PSM a aquest municipi. Goméz, que titlla l'estratègia de Vicens de «malabtesa absoluta» afirma que el projecte fou aprovat per la Comissió de Patrimoni i les obres foren adjudicades i finançades per la Conselleria de Turisme del Govern balear amb un pressupost de 45 milions de pessetes. Pere Ventanyol és l'enginyer de camins responsable de les feines, diu el batle. El batle afirma que el projecte s'emmarca en un conveni de turisme que té una validesa de deu anys.

«Aquest home "en referència a Vicens" du vuit anys a l'Ajuntament i les seves declaracions demostren que està nerviós perquè enguany no ha sortit regidor. Que no digui que les obres estan encobertes perquè ell ha vist el projecte i ha tingut accés a tota la informació de les obres», diu Gómez.

El batle justificà que les bigues que es troben amuntegades al camí del túnel del torrent de Pareis «s'empraran per evitar que la mar s'endugui més terreny». Pel que fa a l'ampliació de la carretera del port de sa Calobra que està provocant problemes de circulació, Gómez diu que això és motiu de la temporada turística. El batle afirma que s'instal·laran més places per aparcament, encara que no en precisà quantes.

De moment, qui fa l'agost són els propietaris de l'aparcament de Can Maiet. Aquell que hi estaciona durant mig dia el seu vehicle ha de pagar unes 500 pessetes. La pràctica totalitat de turistes i mallorquins no residents d'Escorca que arriben a sa Calobra han de pagar aparcament, ja que les 40 places gratuïtes són utilitzades majoritàriament pels treballadors dels restaurants de la zona.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.