nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 13°
13°

Cànoves no es presentarà a la reelecció com a president de la Mancomunitat

El batle de Binissalem anima el PSM a presentar un candidat al càrrec

El batle socialista de Binissalem, Salvador Cànoves, ha anunciat oficialment que no fa comptes presentar-se a la reelecció com a president de la Mancomunitat del Raiguer. Cànoves ha ocupat la presidència els darrers vuit anys i ja anteriorment n'havia estat el vicepresident altres quatre anys. Ara la seva decisió diu que respon en part a la feina que tindrà després d'haver sortit elegit diputat a les darreres eleccions. «Són massa càrrecs per a una persona i no podria rendir així com pertoca pertot» ha manifestat.

«A la Mancomunitat he donat tot el millor que tenia i crec que és hora que hi passi al davant una altra persona i de tancar un cicle» assevera Salvador Cànoves.

Cànoves considera que els resultats de les darreres eleccions han donat una majoria suficient a les forces progressistes a la comarca i crec que la presidència hauria de recaure en un progressista i aquest serà el meu vot al ple». De tota manera, Cànoves no amaga que el PSM es pot trobar amb un problema greu, en la mesura en què continua defensant l'establiment d'una presidència rotatòria com ja ho varen suggerir alguns dels seus batles durant la darrera legislatura. Cànoves diu que «no hi estic d'acord i crec que el nou president ho hauria de ser els quatre anys».

Pel que fa a la seva feina en aquest període, Cànoves reconeix que «m'ha tocat viure els millors anys de la mancomunitat durant els quals s'han aconseguit importants ajudes europees i s'ha començat a reactivar una economia que estava molt malmesa. Així mateix s'ha donat a conèixer arreu de Mallorca la feina d'una mancomunitat que era del tot desconeguda».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.