nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
13°

Els residents del centre tindran una targeta per aparcar a les cotxeres

Fins ara no estava regulat l'accés d'aquests veïns i se'ls posava multes

Els residents de la zona habilitada per a vianants del centre de Manacor disposaran d'una targeta d'identificació per poder estacionar el seu vehicle a les cotxeres de la seva propietat. El Govern de l'anterior legislatura ja havia previst aquesta targeta, però la que finalment posarà en circulació el nou Govern ha sofert substancials modificacions. Antoni Mestre (PSOE), delegat d'Interior i Transports de l'Ajuntament afirmà que «actualment estam treballant en el disseny de la targeta, ja que l'anterior consistori aprovà la seva creació però no va definir com seria formalment».

Mestre exposà que s'està cercant la possibilitat que la targeta atengui un disseny més modern, realitzada en material plastificat, i en dos colors. Així, les targetes per a residents està previst que siguin en color blau obscur amb fons més clar mentre que les de càrrega i descàrrega seran a la inversa.

A més de las targetes, es crearan unes adhesius que es col·locaran als vehicles que hagin de circular per la zona per a vianants. Així, la Policia Local amb una ullada al vehicle ja sabrà que el vehicle té permís per passar. En el cas que no duguin els adhesius o el permís, els vehicles seran sancionats, segons esmentà el nou delegat d'Interior i Transports.

«La veritat és que ens hem trobat amb moltes queixes de la gent que viu a la zona de vianants. Molts dels ciutadans comenten que no troben lògic que la Policia els posi multes quan intenten passar per la zona de vianants amb la finalitat d'aparcar els vehicles a les cotxeres de la seva propietat», explicà Mestre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.