algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

Els veïns denuncien l'existència de deficiències en la instal·lació de la xarxa de clavegueram

El batle, Josep Aloy, donarà més informació als afectats

Les obres d'instal·lació de la xarxa de clavegueram que s'estan executant en aquests moments al poble ja han generat nombroses queixes entre alguns dels veïns afectats quan encara no s'ha acabat la primera fase del projecte. Segons han expressat alguns dels afectats a Diari de Balears, l'empresa responsable de l'obra estaria col·locant les canonades a una profunditat insuficient per possibilitar una correcta evaquació de les aigües brutes d'alguns domicilis cap a la xarxa general.

En aquestes cases els excusats i les canonades corresponents es troben molt més baixos que el nivell del carrer i de la canonada general que ara es posa. D'aquesta manera, comenten els veïns, no es poden treure les residuals de la casa ja que no hi ha rost a bastament. En aquest sentit ja han posat de manifest que si no s'arreglen aquestes mancances no fan comptes connectar-s'hi. A més esmenten que si es paga un cànon pel clavegueram el projecte que s'executi s'hauria d'adaptar a la realitat. Els immobles afectats, la majoria molt antics, donen per la part del corral al carrer Constitució des d'on s'ha decidit fer les connexions.

Els veïns han expressat sentir-se molt molests amb el tracte rebut per part de l'empresa a la qual varen transmetre les seves queixes i que no els va fer cas en cap moment. Fins i tot expliquen que li varen contestar que era ell el que havia d'aixecar el nivell dels excusats. També s'han dirigit a l'Ajuntament sense haver obtingut una resposta fins ara.

Respecte a totes aquestes queixes, el nou batle, Josep Aloy, ha reconegut no tenir-ne constància malgrat que es reuneix a diari amb els tècnics que duen l'obra. Amb tot ha explicat que és molt necessari donar més informació als veïns afectats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.