nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 13°
14°

Josep Oliver: «Diuen que m'han votat tots els gats i els perduts»

El batle d'UM considera que hi haurà molt bona relació amb els conservadors

Josep Oliver (UM) és el nou batle de Sineu malgrat que fins ara mai hagi pogut veure ni parlar de política o polítics. El PP (4) li va donar la batlia per tal de formar part de l'equip de govern i deixar el grup independent a l'oposició, encara que obtingué la majoria de vots. Oliver, conegut popularment com Pavarotti per mor del seu semblant amb el tenor, encara no ha tingut temps d'assimilar aquest nou càrrec que ostenta des de les passades eleccions.

En unes setmanes «he passat de ser propietari d'un celler a presidir la Pimem i tenir la batlia». Segons Oliver, «la presidència de la Pimem està en venda». La batlia mai no hi ha estat, varen ser els regidors del PP qui ho negociaren amb ells, «no els quedava altre remei. En un principi estaven disposats a passar a l'oposició perquè pensaven votar-nos. Els independents haurien governat amb minoria. La junta local d'UM tenia molt clar no donar la batlia al PP».

Finalment UM s'ha quedat amb la batlia i la regidoria d'Urbanisme i Medi ambient. Els conservadors es queden amb la resta d'àrees. Apol·lònia Llul, regidora del PP, explica que «aquest pacte està format per gent afí, volem garantir normalitat i dur a terme el programa electoral, ambdós són semblants».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.