algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

El Govern emet una proposta de resolució que inhabilita la junta del Club

La suspensió afecta els 14 membres de la directiva per un període de 10 mesos

El Comitè de Disciplina Esportiva del Govern balear ha emès una proposta de resolució contra tota la Junta Directiva del club nàutic de s'Estanyol que imposa la sanció de deu mesos d'inhabilitació per a l'exercici dels seus càrrecs. Com es recordarà, la tramitació d'aquest expedient obeeix a la denúncia presentada pels quatre membres del club que varen ser expedientats perquè es mostraren contraris a l'ampliació de les instal·lacions i als quals se'ls ha impedit l'entrada al recinte en diverses ocasions per ordre expressa de la directiva del club.

Contra la proposta de resolució, cal la presentació d'al·legacions en un termini de quinze dies. Però, segons la proposta, «a pesar de la seva nul·la col·laboració», hauran de ser tots i cadascun dels seus catorze membres els que hauran de presentar les al·legacions de manera independent per eludir la sanció. Així s'evita que sols es pronunciï el seu president, Antoni Ginard, com es venia fent des de l'inici de l'expedient.

Aquest aspecte va ser destacat per Josep Buades, un dels denunciants i a la vegada president de l'Associació de Veïns de s'Estanyol. Segons afirmà a aquest diari, «alguns dels membres de la junta són contraris a la pressió i actuació que mana la seva presidència i ara s'hauran de manifestar públicament». Abans de la proposta de resolució, el president de l'entitat esportiva argumentà la «nul·litat» de l'obertura i tramitació d'aquest expedient per part del Comitè de Disciplina Esportiva basant-se que «la Junta Directiva no té personalitat», aspecte que va ser rebutjat pel Govern a l'hora de tirar endavant la tramitació de l'expedient.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.