algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
10°

Son Reus romandrà obert deu dies més per ajudar els transportistes

L'abocador d'escombraries funcionarà fins que s'autoritzi l'ús de les cinc pedreres

L'abocador d'escombraries de Son Reus tornà a obrir-se ahir de manera provisional gràcies a un acord entre els transportistes de contenidors i l'Empresa Municipal d'Aigua i Clavegueram (Emaya) que garanteix la seva activitat fins el proper dia 16 de juliol com a màxim. L'obertura segons explicà la presidenta d'Emaya, Maria Crespo, no és més que una ajuda complementària, «ja que la solució ha de passar per unes altres mesures com és la recuperació de les pedreres per a aquest tipus d'escombraries de la construcció».

En aquest sentit, Crespo assegurà que si Emaya acceptàs obrir de nou l'abocador "per petició de la conselleria de Medi Ambient" seria amb la condició de trobar una altra via per superar l'acumulació de les escombraries «ja que no podíem permetre de cap manera mantenir aquesta situació durant quatre mesos com si anàssim sobrats d'espai». «Ara ja tenim una solució sobre això que consisteix en l'autorització de cinc pedreres susceptibles a la seva rehabilitació per part dels transportistes», afirmà la responsable de l'empresa.

Segons el president de la patronal dels transportistes, Joan Sastre, el següent pas és estudiar la normativa i els requisits que han de complir aquestes noves pedreres que s'han d'emprar abans que finalitzi el mes. No obstant això, ni Crespo ni Sastre varen poder concretar, de moment, de quines pedreres es tracta.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.