algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
10°

La Sala investiga una possible oferta turística il·legal a la finca de Carrossa

Si es confirmen les «fundades sospites» es denunciarà a la Conselleria de Turisme

L'Ajuntament d'Artà està investigant l'existència d'una possible oferta turística il·legal a la finca de Carrossa.
Aquesta presumpta irregularitat fou posada en coneixement de la Sala per l'associació ecologista GOB i ahir mateix es començaren a fer les primeres passes per esbrinar la seva veracitat, aconseguint «fundades sospites».

Si aquestes es confirmen, el batle, Montserrat Santandreu, ja anuncià que interposaria una denúncia municipal davant la Conselleria de Turisme.

La finca de Carrossa fou segregada fa devers dos anys i com a resultat sortiren 18 parcel·les en les quals hi havia la possibilitat de construir una edificació unifamiliar aïllada a cadascuna d'elles.

Ara, una vegada fetes les obres a devers una quinzena de parcel·les, sembla que cada construcció inclou dos habitatges complets que, previsiblement, es poden llogar de manera independent.

Aquest aspecte fou posat en relleu pel GOB, que argumentà els testimonis de diverses persones que visitaren les obres abans d'enllestir-se i que mantenen l'existència de dues cuines, dues sales menjador...

A més d'això, ahir matí els serveis d'inspecció urbanística de l'Ajuntament pogueren constatar com tots aquests habitatges aïllats disposen d'un servei de neteja comú.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.