lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
14°

Comencen les rebaixes d'estiu amb l'esperança de superar un 10 per cent les vendes del 98

Els grans magatzems patiren coes de bon dematí

Les grans superfícies i les petites i mitjanes empreses han arribat a un acord a l'hora de fer una previsió sobre el volum de vendes que produirà les rebaixes d'estiu, que començaren ahir i que finalitzaran com a molt tard d'aquí a dos mesos. «Volem superar amb més d'un deu per cent les vendes realitzades en el decurs de les rebaixes estivals de l'any passat».

La bonança econòmica imperant a les Illes, que ha provocat que les transaccions comercials «hagin estat òptimes durant els primers sis mesos», fan presagiar que les rebaixes es desenvoluparan «molt bé». Tal vegada a causa d'aquest optimisme en l'àmbit de les economies domèstiques provocaren menys expectació entre els compradors que altres anys, cosa que es traduí en el fet que els grans magatzems registraren aglomeracions tan sols a primera hora, en concret El Corte Inglés, que a les 10.00 hores acumulava 500 persones a les portes del seus dos centres.

Entre la setmana (mínim) i els dos mesos (màxim) que poden durar les rebaixes d'estiu es concentren el trenta per cent de les vendes de tot l'any, sobretot, en el sector de la moda, que «és aquell que du el pes de les rebaixes», apuntà el president de Pimeco, Demetrio Peña.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.