algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

Arrestats cinc immigrants il·legals que es dedicaven al «trile» a l'Arenal

Els detinguts, vinguts de l'est d'Europa, es trobaven en situació d'estada il·legal

89906
Les «colles» d'estafadors capten els seus clients a la platja.

Cinc persones de diverses nacionalitats varen ser arrestades per efectius de la Policia Local ja que es trobaven en situació d'estada il·legal a l'Estat espanyol. Els detinguts havien estat observats mentre practicaven el joc del «trile» a la primera línia de la Platja de Palma, en dues colles diferents, i es varen aixecar contra ells sengles actes per joc il·lícit.

El primer dels arrests va tenir lloc sobre el migdia de diumenge, quan Pavel P., de 33 anys i natural de Bistrita, va ser interceptat mentre tenia organitzada una partida d'aquest joc-estafa.

Just en la passada mitjanit es va procedr a la resta de detencions, ja que Daniel S., Sirah D., de 26 anys i nascut a Rijeka (Croàcia), Marian G., de 24, i Gabriel C., de 18, ambdós oriünds de Tulcea i Bistrita (Romania) respectivament, varen ser observats davant d'un dels balnearis quan ja havien captat diverses «víctimes» i es trobaven jugant a aquest joc prohibit.

Cap d'ells no tenia permís de residència, cosa que afegida al fet de ser trobats cometent actes delictius comportarà inevitablement la incoació d'un expedient judicial d'expulsió del territori estatal.

Els «trilers», com també altres delinqüents que operen a les zones turístiques, es troben absolutament assetjats per les forces de seguretat, ja que dins les seves respectives operacions d'estiu han fet pujar el nombre d'efectius i la seva presència al carrer, cosa que ha motivat que el control hagi augmentat espectacularment. Una imatge cada cop més comuna a l'Arenal és el constant anar i venir de patrulles de totes les policies a la recerca del delicte.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.