algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 20°
29°

Miquel Riera, investit batle amb el suport dels vots del PSM, PSOE i AIPC

El nou president de la corporació va prometre treball per millorar les infraestructures del municipi

La sala de sessions de l'Ajuntament de Manacor, replena de gom a gom amb prop d'un centenar de persones i sense gens de refrigeració, acollí ahir la cerimònia d'investidura com a batle de l'únic regidor d'Alternativa Liberal per a Manacor, Miquel Riera.

La mesa d'edat fou presidida per Gabriel Gibanel i Isabel Ferrer, ambdós membres electes del nou Consistori pel Partit Popular. Una vegada constituïda aquesta, es va procedir a la presa de possessió dels càrrecs per part dels 21 regidors que integren el nou Ajuntament de la capital del Llevant.

Arribat el moment de l'elecció del batle, tant el PP, encapçalat per Sureda, com la Unió de Convergències, liderat per Antoni Frau, es votaren a ells.

Mentre que els onze edils del PSM, PSOE AIPC secundaren el candidat d'ALM, Miquel Riera.
Tot just acabar la votació, el nombrós públic i tots i cadascun dels regidors, s'aixecaren de la cadira i esclafiren en un fort aplaudiment per al nou batle. Miquel Riera va rebre la vara de comandament de la mà del regidor de més edat i president de la mesa, Gabriel Gibanel.

Acte seguit prengué possessió de la presidència del consistori asseient-se a la cadira de batle i com a primera actuació va cedir la paraula als regidors perquè hi diguessin la seva. El primer a manifestar-se fou Antoni Frau (UC) que exposà la disconformitat del seu partit amb la decisió de la majoria però afirmà que la respectarien en ser democràtica.

(Composició: PP, 8; PSM, 5; AIPC, 3; PSOE, 2; CMCB, 2; ALM, 1).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.