algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 14°
14°

L'escola espera des de fa un any que es revisi tota l'estructura de l'edifici

Els cruis i els problemes d'humitat s'han multiplicat sense que no s'hagi fet cap millora

El col·legi públic de Maria de la Salut ja fa més d'un any que espera que el Govern balear es decideixi a fer un estudi seriós de l'estat en el qual es troba l'estructura del centre. D'acord amb aquest informe, s'hauria de veure la urgència d'emprendre una reforma integral de l'edifici.

L'escola de primària consta de dos edificis construïts en diferents èpoques un vora l'altre sobre un talús de terra, a la part alta del poble. Els problemes d'humitat i els cruis que s'hi han manifestat fan témer als responsables del centre que hi hagi deficiències més greus, a causa de la peculiar ubicació de l'edifici i de la seva antiguitat, ja que el més vell va ser aixecat els anys 30. Precisament és en algunes aules d'aquest immoble com el gimnàs o l'aula de música en què més es veuen els efectes de la humitat.

De fet, aquesta va ser una de les causes juntament amb la deixadesa que patia el col·legi d'una manifestació dels alumnes i professors que es va realitzar a finals del 97.

Arran d'aquesta protesta, l'Ajuntament hi ha duit a terme diferents obres de millora com ara canviar les persianes, o repintar els edificis. No ha passat el mateix amb el Govern balear que no ha duit a terme les obres a les quals es va comprometre en un principi.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.